Montjuïc

IMG_20200315_112922

Instal·lacions de montjuic tancades per precaució pel covid-19

Tancament de Montjuïc

Entre el dia 13 i el diumenge 15 de març de 2020 van tancar tots els parcs, museus i atraccions turístiques de la muntanya

Actualitat Montjuïc Barcelona

Els següents jardins tancats des de mitjans de març han reobert des de dissabte dia 9 de maig: a Jardins Joan Brossa a Jardins Mossèn Cinto Verdaguer a Jardins de Laribal a Jardins de Teatre Grec a Jardins de Joan Maragall (caps de setmana) a Jardins d'aclimatació.

Previsió futura obertura

Barcelona passa a la fase 1 des de dilluns dia 25 de maig

Significat de "Montjuïc: Muntanya Jueva"

Montjuïc vol dir Muntanya Jueu i el seu origen part de l'català antic igual que passa amb una altra muntanya molt coneguda de Catalunya que es diu Montserrat, muntanya serrada fent referència a la forma que tenen aquestes muntanyes. Montjuïc estava un antic cementiri jueu a la zona de l'Mirador de l'Alcalde. La història va fer que aquest cementiri acabés saquejat però es va guardar el nom per a la història.
dav
MONTJuïc/montjuich/montjuic

Visita obligada de Barcelona

La muntanya de Montjuïc no és l’única muntanya que té Barcelona, ​​però si que és la més accessible i amb més oferta cultural. Des del centre de la ciutat de Barcelona fins arribar a la muntanya de Montjuïc pot ser un recorregut de menys de mitja hora en transport públic, convertint-se en una visita obligada a l’trobar-te a Barcelona.

Montjuïc és una muntanya que és fàcil arribar però a l’haver gran oferta d’activitats cal portar la visita planificada per no perdre’t res. Les distàncies entre les diferents ofertes culturals de Montjuïc pot ser superior a un quilòmetre pel que és millor visitar algun dels tres punts d’informació de la muntanya o tenir clar que es vol visitar amb els seus horaris i com arribar-hi.

Naturalesa a Barcelona

Gaudir de parcs i jardins amb Barcelona als teus peus és el que t’ofereix la muntanya de Montjuïc.

L’espectacle de les fonts de Montjuïc és una de les visites obligades de Barcelona. Joc d’aigua i llum a el ritme de la música recomanat per gaudir en parella, amb amics o en família.

La diversitat de museus repartits per la muntanya et convida a reservar-li un dia sencer a la muntanya de Montjuïc.

Museo sobre la obra de uno de los mejores artistas del siglo XX.

Maravillosas vistas de la ciudad y del puerto de Barcelona desde el entorno del castillo de Montjuic.

Parques con elementos de entretenimiento para niños de todas las edades distribuidos por todos los parques y jardines de la montaña.

Fuentes mágicas de Montjuic

Espectacular juego de agua, luz y sonido. Visita gratuita y obligada en la ciudad de Barcelona

ArrowArrow
ArrowArrow
PlayPause
Slider